Tag Archives: rental led screen

Развојот Историја на пазарот за изнајмување на LED екрани

Фабрика за лед екран (2)

Пазарот за изнајмување на екрани со LED диоди штотуку почнува да полетува и е нишан пазар кој не е многу ветувачки. LED екраните за изнајмување имаат високи барања за кутијата, високи трошоци за дизајн и мувла, и мала побарувачка на пазарот, така што повеќето компании не се подготвени да преземат таков бизнис. Некои компании со предвидливост и предности во структурниот дизајн почнаа да инвестираат во оваа област (како што се Големите очи, Гуангксианг, и Лејлинг, кои станаа синоним за изнајмување LED екрани).

Фабрика за лед екран (2)

Поради киријата (како што е P6) да се биде над 600 јуани/метар квадратен, лизинг компанијата не е чувствителна на цени кога купува екрани. Во ова време, Главниот фокус е на конкуренцијата помеѓу практичноста и естетиката на лиените алуминиумски кутии (т.е. структурна конкуренција).
LED екраните за изнајмување се многу поскапи во споредба со инженерските екрани, но добриот приход од изнајмување привлече голем број млади претприемачи лудо да инвестираат во изнајмување екрани. За некое време, LED дисплеј за изнајмување компаниите за екрани цветаат и напредуваат.
Екранот за изнајмување P6 LEDLED беше по цена од околу 1500 јуани/метар квадратен во 2008, наоколу 1200 јуани/метар квадратен во 2009, наоколу 800 јуани/метар квадратен во 2010, наоколу 500 јуани/метар квадратен во 2011, и рано 2012, повеќето места се намалија наоколу 250 јуани/метар квадратен. Во исто време, за помалку од една година помеѓу втората половина на 2011 и првата половина од 2012, бројот на LED екрани за изнајмување во Кина се зголеми за три пати. Како резултат, до 2012 година… киријата за изнајмување екрани на P6 беше наоколу 150 јуани.

Поради огромната побарувачка на пазарот, речиси сите претпријатија со продажба над 20 милиони сами произведуваат LED екрани за изнајмување. Со широка перспектива, компании како што е Leiling, Гуангксианг, Радио, Шијуе, и Huiming имаат акумулирано професионални тимови во дизајнот, производство, и продажба на LED екрани за изнајмување, формирајќи свои предности во дизајнот на кутиите; 2. Иако компаниите како Zhouming, Лианџијан, Руитуо, Маируи, На работа, Лиаде, и Lijing не се специјализирани за производство на екрани за изнајмување, тие исто така дизајнираа соодветни кутии за изнајмување врз основа на нивните предности во обем и добија одреден дел од бизнисот на пазарот за изнајмување; 3. Крес, Ксинкаи, Хуџијаруи, Тонгпу, Распаѓање, Хаобо, Кемеиксин и другите компании немаат кутии за изнајмување, но нивниот мал обем има предност во цената и тие исто така продаваат одредена количина на LED екрани за изнајмување.
Ние цврсто веруваме во освојување клиенти со квалитетот на производот и придобивките од брендот, фокусирајќи се на предизвиците и притисоците за кои се загрижени клиентите, обезбедување конкурентни решенија и услуги за LED дисплеј, и постојано создавајќи максимална вредност за клиентите. Собирање на индустриски елити, поседувајќи голем број на искусни и високо квалификувани технички и менаџерски таленти, и има одличен тим за продажба; Со потпирање на софистицирани инструменти и опрема за тестирање, воспоставен е целосен систем за контрола на квалитетот на производите, опфаќајќи ги фазите на истражување и развој, производство, инсталација, и дебагирање, како и краен преглед и полагање на фабриката; Потпирајќи се на силна интеграција и способности за тимска соработка, Leiling Display има воспоставено стратешки партнерства со домашни и странски добавувачи и продавачи на суровини за LED дисплеј, постигнување на интеграција на ресурсите, комплементарни предности, и ефикасна соработка за современите претпријатија; Ние се придржуваме до деловната политика на “клиент прво, квалитетот на прво место, прво угледот, почитувајте ги договорите, и одржувајте ги ветувањата”, и да работиме заедно со луѓе од сите сфери на животот дома и во странство за да создадеме подобра иднина.

WhatsApp нас