Нашите производи

Хитро ЛЕД е една од најголемите фабрики за водени видео-ledидови со дисплеј во Р.&Д, производство, маркетинг и услуги на LED дисплеј производи. Се наоѓа во индустриската зона SKW, покривање 20,000 квадратни метри, ние поседуваме независна работилница за прочистување, Р.&Д центар, најнапредна опрема за производство и инспекција.

Фокусирајте се на науката & технологија, енергетска ефикасност и одлична услуга за предводени ledидови за прикажување, Хитро ЛЕР се однесува на „иновациите во науката и технологијата, заштита на животната средина со ниско ниво на јаглерод и осветлување на животната средина “како постојана цел за одржлив развој. Во 2010, во потрага по брз развој на индустријата за дисплеи со ЛЕР и во зависност од изобилниот капитал и богатите ресурси на индустријата, направивме експанзија и влеговме во видео wallид арената предводена од мали пиксели, сега ја воспоставивме нашата пионерска позиција во индустријата за водени екрани и за изнајмување предводени дисплеи и за фиксни предводени wallsидови. Гледајќи во иднината, ние сме сигурни дека ќе станеме ваш доверлив давател на решенија за водени екрани….

Прочитај повеќе
нашата фабрика за LED екрани