Прикажување 1–12 од 17 резултати

Стандардна серија за производи со фиксни серии со фиксна серија вклучува P2mm P2.5mm, П3мм, P4mm, П5мм, П6мм, P7.62mm, P10mm. Затворен LED дисплеј на пазарот на предводени дисплеи, поддржува висока брзина на освежување од 3840Hz

× Whatsapp