Прикажување 1–12 од 18 резултати

ЛЕР екран со мал пиксел, што се користи за просторија за состаноци со високи крајот, емитува, ТВ станица, контролна соба, итн. Дозволете го вашиот 4K, 2LED-екран со резолуција K е пред вашите очи,ултра висока резолуција за гледачи на дисплеи со голема побарувачка.

× Whatsapp