Tag Archives: led board

Да станете доверлив производител на LED екрани за клиентите

Фабрика за лед екран (1)

LED екраните беа сведоци на брзиот развој на кинеската економија и целосна пенетрација на информатичката технологија во различни области. ненамерно, тие станаа незаменлив современ медиумски комуникациски метод во областа на прикажувањето на информациите.

Фабрика за лед екран (1)

Индустријата за LED екрани во Кина континуирано прави откритија и иновации во целосните LED дисплеи во боја, 256 технологија за видео контрола на ниво на сива скала, кластер без искривување контрола, технологија за групна контрола на повеќе нивоа, и други аспекти. Постигна извонреден напредок во технологијата и дизајнот на производите, и нема голема разлика во технологијата во споредба со меѓународните првокласни брендови, формирање на споредлива ситуација.
Сепак, поради ниските технички бариери за влез во LED екранот, Ѕид на LED ТВ, и LED електронски билборд индустријата, процесот на производство на LED екрани е многу фино поделен од контролни системи до дизајн на штитник за лице. Со интегрирање на главните технологии, некој може да стане производител.
За некое време, домашниот пазар на LED екрани претстави мешана ситуација. Многу претпријатија, со цел да го окупира пазарот, се подготвени да се вклучат во ценовни војни и се стремат да ги контролираат трошоците за производство, но нивниот квалитет не може ефективно да се гарантира.
Како што вели г. Гуан Пеихуа, Виш менаџер на Одделот за меѓународен маркетинг на Lighthouse (Zhaoguang технологија), кажа, “Моментално, во градовите од прво ниво како што е Шангај, Пекинг, и Шенжен, бидејќи првата серија на LED дисплеи се ажурираат и заменуваат, клиентите посветуваат поголемо внимание на квалитетот на производите и услугите за одржување, а нивните барања за производи се исто така повисоки од претходно.” Затоа, на “обемна” пазарниот модел повеќе не може да ги задоволи потребите на корисниците, Токму поради оваа карактеристика на трансформацијата на пазарот, сериите од првокласни претпријатија со висока репутација во странство бараат можности да влезат на кинескиот пазар и постепено да формираат локални тимови во Кина., носејќи огромни влијанија на веќе жестоко конкурентниот пазар на ЛЕР. Причината зошто тие носат огромно влијание е затоа што имаат долгогодишно искуство во странство, и нивните производи поминаа низ зрели пазарни тестови, формирајќи неодолива предност на брендот.
Leiling Display Technology Co., Ltd. отсекогаш се фокусираше на придобивките од својот бренд и репутацијата на производот. Ние главно ги позиционираме нашите производи на висококвалитетниот пазар и го воспоставуваме и промовираме имиџот на нашиот бренд. Нашата мисија е да се фокусираме на предизвиците и притисоците за кои се загрижени клиентите, обезбеди конкурентни решенија и услуги за LED дисплеј, и континуирано создаваат максимална вредност за клиентите. Немаме оскудни ресурси на кои може да се потпреме, само со напорна работа можеме да ја освоиме почитта и довербата на нашите клиенти.
Со цел подобро да се задоволат потребите на клиентите, ние сме проактивни и храбри во истражувањето, придржување кон отвореноста и иновативноста. Секоја напредна технологија, производ, решение, а деловниот менаџмент може да генерира вредност само кога се трансформира во комерцијален успех. Ние се придржуваме до ориентацијата кон побарувачката на клиентите и континуирано иновираме околу потребите на клиентите.

WhatsApp нас