Cilat janë avantazhet e ekranit LED me ngjyra të plota SMD video mur?

Cilat janë avantazhet e tabelave me video të murit me ekran LED me ngjyra të plota?

1. Ka një kënd të gjerë shikimi. Për shfaqjen e ekranit të ngjitjes së sipërfaqes, ka një kënd shikimi më shumë se 110 gradë në drejtimin horizontal dhe të njëjtën performancë në drejtimin vertikal. Në shumë mjedise të jashtme, një kënd kaq i madh shikimi është shumë i favorshëm.
2. Për sa i përket shpërndarjes së dritës, shkëlqimi i ngjyrës blu, LED -të e kuqe dhe jeshile duken të njëjta nga të gjitha këndet. Kjo mund ta bëjë ekranin LED me ngjyra të plota më të përsosur për të treguar efektin e tij të lojës. Pavarësisht nga cili kënd shikuesi mund të shijojë foton më të mirë me ngjyra, në vend të ekranit tradicional të drejtpërdrejtë të ekranit të rruazave me devijim me devijim të madh të këndit, Ekziston një problem i shtrembërimit të ngjyrave.
3. Përsa i përket përzierjes së dritës, për shkak të strukturës së saj të projektimit të tre në një çip, trupi i çipit me një distancë shumë të vogël mund të përziejë dritën në të njëjtën filxhan mbështetës, kjo eshte, E kuqe, patate të skuqura jeshile dhe blu formojnë një sferë të lehtë, e cila është e ndryshme nga tre patate të skuqura të zakonshme led. Në rruaza të ndryshme të dritës LED, tre rruaza të lehta formojnë një pikë përzierjeje të lehtë, dhe performanca e përzierjes së dritës është e dobët. Nëse e shikoni nga afër, ekrani i ekranit të ngjitjes së orës do të ketë një efekt më të mirë shikimi.
4. Për sa i përket kontrastit, sepse struktura e tij është tre në një, SMD do të jetë shumë e vogël. Rezultati i drejtpërdrejtë është se ka një zonë të vogël të formimit të ndritshëm dhe një zonë të madhe të zonës së zezë, duke rezultuar në një kontrast shumë të lartë të ekranit të ekranit.
5. Përsa i përket prodhimit të produktit, sipërfaqja e ngjitur me ekran LED me ngjyra të plota ka automatizim të lartë. Mund të prodhohet me pajisje plotësisht automatike. Ka një efikasitet të lartë prodhimi dhe shkallë përsosmërie. Për sa i përket lidhjeve të prodhimit, cilësia e tij është më e mirë se ekrani tradicional me ngjyra të plota LED me llamba në linjë.
6. Për sa i përket peshës së trupit, eshte shume e lehte, e cila ka një marrëdhënie të shkëlqyeshme me materialin e aliazhit të aluminit të përdorur në kuti. Nuk është vetëm në peshë të lehtë, por edhe shume e bukur. Pas përdorimit afatgjatë, nuk do të ketë deformime. Ka vlerë shumë të lartë përdorimi si për kompanitë që marrin me qira produkte ashtu edhe për përdoruesit’ blerja e vet.
Edhe pse ka mangësi të ndryshme në instalimin e këtij ekrani LED me ngjyra të plota, për shembull, shkëlqimi i tij është më i ulët se ai i produkteve të tjera, dhe performanca e tij e papërshkueshme nga uji është gjithashtu më e keqe, për sa i përket performancës së kostos, Ky produkt ka performancë të shkëlqyeshme në shumë aspekte, dhe avantazhet e tij tejkalojnë disavantazhet e tij. Ende ia vlen të blini këtë produkt.

× Whatsapp