Produktet tona

Hitro LED është një nga fabrikat më të mëdha me mure video të ekranit në R&D, prodhimit, marketing dhe shërbim i produkteve të ekranit LED. E vendosur në zonën industriale SKW, mbuluese 20,000 metra katrorë, ne kemi një punëtori të pavarur të pastrimit, R&Qendër D, pajisjet më të përparuara prodhuese dhe inspektuese.

Përqendrohuni në shkencë & teknologji, efikasitet energjetik dhe shërbim i shkëlqyeshëm për muret e ekranit të udhëhequr, Hitro LED i përket “inovacionit të shkencës dhe teknologjisë, mbrojtja e mjedisit me karbon të ulët dhe ndriçimi mjedisor "si qëllimi i përhershëm i zhvillimit të qëndrueshëm. Në 2010, në ndjekje të zhvillimit me shpejtësi të lartë të industrisë së ekranit LED dhe në varësi të kapitalit të bollshëm dhe burimeve të pasura të industrisë, ne bëmë një zgjerim dhe hymë në arenën e mureve video të drejtuara me pixel të vogël HD, tani ne kemi krijuar pozicionin tonë pionier në industrinë e ekranit me ekran të udhëhequr si për shfaqje me qira ashtu edhe për mure fikse të drejtuara. Shikimi drejt së ardhmes, ne jemi të sigurt për t'u bërë ofruesi juaj i besueshëm i zgjidhjeve të ekranit të udhëhequr….

Lexo më shumë
fabrika jonë e udhëhequr nga ekrani