Tag Archives: rental led screen

Historia e zhvillimit të tregut të ekranit të ekranit LED me qira

fabrika e ekranit led (2)

Tregu i ekranit të ekranit me qira LED sapo ka filluar të ngrihet dhe është një treg i veçantë që nuk është shumë premtues. Ekranet e ekranit LED me qira kanë kërkesa të larta për kutinë, kosto të larta të dizajnit dhe mykut, dhe kërkesa e ulët në treg, kështu që shumica e kompanive nuk janë të gatshme të ndërmarrin një biznes të tillë. Disa kompani me largpamësi dhe avantazhe në projektimin strukturor kanë filluar të investojnë në këtë fushë (të tilla si Sytë e Mëdhenj, Guangxiang, dhe Leiling, të cilat janë bërë sinonim i marrjes me qira të ekraneve LED).

fabrika e ekranit led (2)

Për shkak të qirasë (të tilla si P6) duke qenë sipër 600 juan/metër katror, kompania leasing nuk është e ndjeshme ndaj çmimeve kur blen ekrane. Ne kete kohe, fokusi kryesor është në konkurrencën midis komoditetit dhe estetikës së kutive të aluminit të derdhur. (d.m.th. konkurrenca strukturore).
Ekranet e ekranit LED me qira janë shumë më të shtrenjta në krahasim me ekranet inxhinierike, por të ardhurat e mira nga qiraja kanë tërhequr një numër të madh sipërmarrësish të rinj që të investojnë çmendurisht në dhënien me qira të ekraneve.. Për një kohë, Ekran LED me qira kompanitë e ekranit kanë qenë në lulëzim dhe lulëzim.
Një ekran ekrani P6 LEDLED me qira kishte një çmim rreth 1500 juan/metër katror in 2008, përreth 1200 juan/metër katror in 2009, përreth 800 juan/metër katror in 2010, përreth 500 juan/metër katror in 2011, dhe herët 2012, shumica e vendeve kishin rënë rreth e rrotull 250 juan/metër katror. Në të njëjtën kohë, në më pak se një vit ndërmjet gjysmës së dytë të 2011 dhe gjysmën e parë të 2012, numri i ekraneve LED me qira në Kinë u rrit trefish. Si rezultat, deri në vitin 2012… qiraja për ekranet e marrjes me qira P6 ishte rreth e rrotull 150 juan.

Për shkak të kërkesës së madhe të tregut, pothuajse të gjitha ndërmarrjet me shitje të tejkaluara 20 miliona janë duke prodhuar vetë ekranet LED me qira. Me një këndvështrim të gjerë, kompani të tilla si Leiling, Guangxiang, Radio, Shijue, dhe Huiming kanë grumbulluar ekipe profesionale në dizajn, prodhimit, dhe shitjet e ekraneve LED me qira, duke formuar avantazhet e tyre në hartimin e kutisë; 2. Edhe pse kompani të tilla si Zhouming, Lianjian, Ruituo, Mairui, Në punë, Liade, dhe Lijing nuk janë të specializuar në prodhimin e ekraneve me qira, ata gjithashtu kanë projektuar kutitë përkatëse me qira bazuar në avantazhet e tyre në shkallë dhe kanë fituar një pjesë të caktuar të biznesit të tregut të qirave; 3. Kress, Xincai, Huijiarui, Tongpu, Kalbje, Haobo, Kemeixin dhe kompanitë e tjera nuk kanë kuti me qira, por shkalla e tyre e vogël ka një avantazh çmimi dhe shesin gjithashtu një sasi të caktuar të ekraneve LED me qira.
Ne besojmë fuqishëm në fitimin e klientëve me cilësinë e produktit dhe përfitimet e markës, duke u fokusuar në sfidat dhe presionet për të cilat shqetësohen klientët, ofrimi i zgjidhjeve dhe shërbimeve konkurruese të ekranit LED, dhe duke krijuar vazhdimisht vlerë maksimale për klientët. Mbledhja e elitave të industrisë, zotëron një numër të madh talentesh teknike dhe menaxheriale me përvojë dhe shumë të aftë, dhe të kesh një ekip të shkëlqyer shitjesh; Duke u mbështetur në instrumente dhe pajisje të sofistikuara testimi, është krijuar një sistem i plotë i kontrollit të cilësisë së produktit, duke mbuluar fazat e kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit, instalimi, dhe korrigjimi, si dhe inspektimin dhe kalimin përfundimtar të fabrikës; Duke u mbështetur në integrimin e fortë dhe aftësitë e bashkëpunimit në ekip, Leiling Display ka krijuar partneritete strategjike me furnizues dhe shitës të lëndëve të para të ekranit LED vendas dhe të huaj, arritjen e integrimit të burimeve, avantazhe plotësuese, dhe bashkëpunim efikas për ndërmarrjet moderne; Ne i përmbahemi politikës së biznesit të “klienti së pari, cilësia së pari, reputacioni i pari, respektoni kontratat, dhe mbaj premtimet”, dhe të punojmë së bashku me njerëz nga të gjitha sferat e jetës brenda dhe jashtë vendit për të krijuar një të ardhme më të mirë.

Na WhatsApp