Tag Archives: led board

Për t'u bërë një prodhues i besueshëm i ekranit LED për klientët

fabrika e ekranit led (1)

Ekranet LED kanë dëshmuar zhvillimin e shpejtë të ekonomisë kineze dhe depërtimin e plotë të teknologjisë së informacionit në fusha të ndryshme. pa dashje, ato janë kthyer në një metodë moderne të komunikimit mediatik të pazëvendësueshëm në fushën e shfaqjes së informacionit.

fabrika e ekranit led (1)

Industria e ekraneve LED në Kinë ka bërë vazhdimisht përparime dhe risi në ekranet LED me ngjyra të plota, 256 teknologjia e kontrollit të videos në shkallë gri, kontrolli i grupit pa deformim, teknologjia e kontrollit të grupeve me shumë nivele, dhe aspekte të tjera. Ajo ka bërë përparim të jashtëzakonshëm në teknologji dhe dizajn të produktit, dhe nuk ka shumë ndryshim në teknologji në krahasim me markat ndërkombëtare të klasit të parë, duke krijuar një situatë të krahasueshme.
Megjithatë, për shkak të pengesave të ulëta teknike të hyrjes në ekranin e ekranit LED, Muri i televizorit LED, dhe Billboard elektronik LED industrisë, procesi i prodhimit të ekraneve të ekranit LED është i ndarë shumë hollësisht nga sistemet e kontrollit deri te dizajni i mbrojtjes së fytyrës. Duke integruar teknologjitë kryesore, dikush mund të bëhet prodhues.
Për një kohë, tregu vendas i ekranit LED paraqiti një situatë të përzier. Shumë ndërmarrje, për të zënë tregun, janë të gatshëm të përfshihen në luftëra çmimesh dhe të përpiqen të kontrollojnë kostot e tyre të prodhimit, por cilësia e tyre nuk mund të garantohet efektivisht.
Siç thotë z. Guan Peihua, Menaxher i lartë i Departamentit të Marketingut Ndërkombëtar të Lighthouse (Teknologjia Zhaoguang), tha, “Aktualisht, në qytetet e nivelit të parë si Shangai, Pekini, dhe Shenzhen, pasi grupi i parë i ekraneve LED po përditësohet dhe zëvendësohet, klientët po i kushtojnë më shumë vëmendje cilësisë së produktit dhe shërbimeve të mirëmbajtjes, dhe kërkesat e tyre për produkte janë gjithashtu më të larta se më parë.” Prandaj, të “të gjerë” Modeli i tregut nuk mund të plotësojë më nevojat e përdoruesve, Është pikërisht për shkak të kësaj karakteristike të transformimit të tregut që grupet e ndërmarrjeve të klasit të parë me reputacion të lartë jashtë vendit po kërkojnë mundësi për të hyrë në tregun kinez dhe duke krijuar gradualisht ekipe lokale në Kinë., duke sjellë ndikime të mëdha në tregun tashmë konkurrues të ashpër të LED-ve. Arsyeja pse ato sjellin ndikim të jashtëzakonshëm është sepse kanë përvojë shumëvjeçare jashtë vendit, dhe produktet e tyre kanë kaluar teste të maturuara të tregut, duke formuar një avantazh të parezistueshëm të markës.
Leiling Display Technology Co., Ltd. është fokusuar gjithmonë në përfitimet e markës së saj dhe reputacionin e produktit. Ne kryesisht i pozicionojmë produktet tona në tregun e nivelit të lartë dhe krijojmë dhe promovojmë imazhin e markës sonë. Misioni ynë është të përqendrohemi në sfidat dhe presionet për të cilat shqetësohen klientët, ofrojnë zgjidhje dhe shërbime konkurruese të ekranit LED, dhe të krijojë vazhdimisht vlerë maksimale për klientët. Ne nuk kemi burime të pakta për t'u mbështetur, vetëm me punë të palodhur mund të fitojmë respektin dhe besimin e klientëve tanë.
Për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve, ne jemi proaktivë dhe të guximshëm në eksplorim, respektimi i hapjes dhe inovacionit. Çdo teknologji e avancuar, produkt, zgjidhje, dhe menaxhimi i biznesit mund të gjenerojë vlerë vetëm kur shndërrohet në sukses komercial. Ne i përmbahemi orientimit të kërkesës së klientit dhe vazhdimisht inovojmë rreth nevojave të klientit.

Na WhatsApp