Tag Archives: high resolution led

Specifikimet dhe avantazhet e ekraneve të jashtme LED me definicion të lartë

4K high led display walls (1)

Me zhvillimin e teknologjisë dhe kërkesën në rritje për efektet e ekranit LED nga tregu, industria e ekranit LED po hyn gradualisht në epokën e definicionit të lartë.
Rezolucioni i ekraneve LED me definicion të lartë është në thelb katër herë ai i televizorëve analogë tradicionalë, dhe qartësia e figurës dhe riprodhimi i ngjyrave janë shumë më të larta se televizorët tradicionalë.
Kur përkufizimi origjinal standard ishte transmetimi i ndeshjeve të futbollit, fusha e futbollit ishte e gjelbëruar, dhe sinjali me definicion të lartë do t'ju lejojë të shihni qartë se hapësira e gjelbër ishte e përbërë nga bari i gjelbër. Të 16:9 Ekrani me ekran të gjerë sjell gjithashtu një përvojë vizuale më të gjerë. Nga këndvështrimi i efekteve audio, Programet televizive me definicion të lartë do të mbështesin Dolby 5.1 Tingulli rrethues, ndërsa programet e filmit me definicion të lartë do të mbështesin Dolby 5.1 Specifikime të vërteta HD, e cila do të na sjellë një përvojë ultra mahnitëse dëgjimore.

Cilat janë karakteristikat e ekranet LED me definicion të lartë? Le të hedhim një vështrim së bashku:
1. Ka karakteristika të tilla si likuiditeti, detyrim, synimi, dhe efektiviteti.
2. Përparësitë e programit. Programe shtëpiake, riprodhimi i menjëhershëm, dhe përmbajtje të pasur; Nuk ka vetëm reklama, por edhe programe, duke përfshirë tema të veçanta, kolonat, estrada, animacionet, drama radiofonike, Drama televizive, dhe reklamat e ndërthurura ndërmjet programeve.
3. Avantazhi i vendndodhjes. Është instaluar kryesisht në zona me trafik të përqendruar si qendrat tregtare, dhe ekranet e ekranit LED me ngjyra të plota janë instaluar në zonat historike, të cilat kanë një efekt transmetimi më tronditës dhe të detyrueshëm.
4. Publikimi i informacionit është i thjeshtë dhe i përshtatshëm
Një ekran LED me definicion të lartë është një monitor kompjuteri që lidhet me kompjuterin përmes kabllove të të dhënave ose komunikimit me valë. Me cilësime të thjeshta në kompjuter, mund të përdoret për të publikuar përmbajtje reklamuese, i cili është sa i përshtatshëm dhe i shpejtë.
5. Shpejtësia e shpejtë e përditësimit të përmbajtjes reklamuese
Operatorët dhe botuesit e reklamave mund të përditësojnë përmbajtjen e reklamave të ekranit LED me definicion të lartë në çdo kohë, thjesht duke operuar dhe kontrolluar kompjuterin, dhe procesi i përditësimit nuk kufizohet nga kushte të tjera të jashtme. Sipas statistikave, ekranet e mëdhenj LED përditësojnë përmbajtjen e tyre reklamuese mesatarisht një herë në muaj, ndërsa ekranet e vegjël LED me definicion të lartë ndryshojnë përmbajtjen e tyre reklamuese një herë në javë nëse duhen më shumë se tre deri në pesë ditë.
6. Ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit
Ekranet LED me definicion të lartë janë të kursimit të energjisë dhe miqësore me mjedisin, duke punuar 24/7, përshtatur plotësisht në mjedise të ndryshme të ashpra të jashtme. Ata kanë performancë të fortë të përgjithshme në anti-korrozioni, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj lagështirës, mbrojtje nga rrufeja, rezistenca sizmike, kosto-efektivitet të lartë, dhe performancë të mirë të ekranit.
7. Forma të ndryshme reklamimi
Ekranet LED me definicion të lartë zakonisht vendosen në vende publike dhe në arteriet e transportit me trafik të lartë të këmbësorëve, për të qenë intuitiv, i gjallë, dhe të gjalla.
Sipas parashikimeve të ekspertëve, Kërkesa për lloje të ndryshme të ekraneve LED me definicion të lartë në mbarë botën do të arrijë miliarda dollarë në vit në vitet e ardhshme, dhe do të vazhdojë të rritet nga viti në vit. Në Kinë, sipas statistikave të Degës së Ekranit LED të Shoqatës Kombëtare të Industrisë së Optikës dhe Optoelektronikës, të ardhurat nga shitjet e industrisë së ekraneve LED me definicion të lartë ishin rreth 4 miliardë juanë vitin e kaluar. Me anëtarësimin e Kinës në OBT, përdorimi i 2008 Lojërat Olimpike dhe 2010 Shanghai World Expo për t'i sjellë më shumë vëmendje ekonomisë, si dhe theksimi i vendit në çështjet e mbrojtjes së mjedisit dhe faktorë të tjerë favorizues, Ekranet LED kanë fituar popullaritet në sport dhe në shtëpi

Na WhatsApp