After-sales service

Voor en na service voor onze grote led-videowandpanelen

Wij beloven bedrijven te voorzien, klanten, en belanghebbenden vriendelijk en hoffelijk, tijdig en responsief, accuraat en consistent, toegankelijk en handig, en waarheidsgetrouwe en transparante diensten.

• Telefoon — 24-uurtelefoonservice is beschikbaar voor klanten. Laat ons uw contactgegevens en gedetailleerde foutinformatie achter(laat de fout zo mogelijk op foto's zien) wanneer u contact met ons opneemt.
  • Realtime communicatie — Ons serviceteam kan diensten aanbieden via Skype, E-mail, MSN, Bijvoorbeeld, het verzenden van videobestanden over de bediening van de software of het instellen van de grafische kaart om te laten zien hoe de bediening werkt
    Indien nodig, ons serviceteam kan de computer van de klant op afstand bedienen via Team Viewer om software voor klanten te installeren en in te stellen en om storingen in systeemsoftware te verhelpen .
  • Na — Stuur de defecte onderdelen onder garantie naar ons terug, en wij zullen de gerepareerde exemplaren zo snel mogelijk aan u retourneren.
  • Ter plekke — Er kan een ingenieur worden toegewezen om op basis van uw vereisten service ter plaatse aan te bieden.

Servicedetails

• Reparatie en onderhoud — Wij zijn verantwoordelijk voor het repareren van defecte onderdelen onder de garantie en het terugsturen van de gerepareerde onderdelen naar de klant. We bieden ook enkele gratis accessoires zoals voeding, modules en scankaart om het onderhoud te vergemakkelijken.
  • Adviesdienst of advies — Technisch advies voor bediening en onderhoud van LED-displays.
  • Technische training — Begeleiden van het personeel van de klant bij de installatie en inbedrijfstelling van LED-displays en randapparatuur, bediening van besturingssysteemsoftware, en foutanalyse en onderhoud van LED-displaysystemen en randapparatuur.
  • Kalibratie — Onze opgeleide engineer staat voor u klaar met kalibratiesoftware (tegen kostprijs).
  • Service op maat — We bieden een verscheidenheid aan opties in grootte en specificatie van LED-display. In aanvulling, we zijn bereid om met klanten samen te werken om hun op maat gemaakte productoplossingen te bouwen, inclusief productselectie of nieuw ontwerp, systeem oplossingen, structureel ontwerp, after-sales service, enz.
  • Documentatie –Installatie- en onderhoudshandleiding;Aansluitschema LED-displaysysteem;Softwarebegeleiding.