No-Ofsaz Service

Virum an nom Service fir eis grouss LED Video Mauer Panelsl

Mir verpflichte Geschäfter ze bidden, Clienten, an Akteuren mat frëndlech an héiflech, fristgerecht a reaktiounsfäeger, korrekt a konsequent, zougänglech a praktesch, an zouverlässeg an transparent Servicer.

• Telefon — 24-Stonn Telefon Service ass fir Clienten verfügbar. Loosst eis Är Kontaktinformatioun an detailléiert Echec Informatioun(w.e.g. weist de Feeler a Biller wéi méiglech wéi Dir kënnt) wann Dir eis kontaktéiert.
  • Echtzäit Kommunikatioun — Eis Service Team konnt Servicer iwwer Skype ubidden, E-Mail, MSN, zum Beispill, schéckt Videodateien vu Softwareoperatioun oder Grafikkartekonfiguratioun fir ze weisen wéi se funktionnéieren
    Wann néideg, Eis Serviceteam kann de Computer vum Client iwwer Team Viewer op afstand bedreiwen fir Software fir Clienten z'installéieren an opzestellen an d'Feeler vun der Systemsoftware ze läschen .
  • Post — Schéckt déi gescheitert Komponenten ënner Garantie zréck un eis, a mir wäerten Iech déi gefléckt zréck sou séier wéi mir kënnen.
  • Op der Plaz — Ingenieur kéint zougewisen ginn fir on-site Service op Är Ufuerderungen ze bidden.

Service Detailer

• Reparatur an Ënnerhalt — Mir si verantwortlech fir all defekt Deeler ënner Garantie ze reparéieren an déi reparéiert un de Client zréckzeginn. Mir bidden och e puer gratis Accessoiren wéi Stroumversuergung, Moduler a Scanner Kaart fir Ënnerhalt ze erliichteren.
  • Berodungsservice oder Berodung — Technesch Berodung fir LED Display Operatioun an Ënnerhalt.
  • Technesch Formatioun — Guidéiert d'Personal vum Client iwwer d'Installatioun an d'Inbetrieb vu LED Display a Peripheriegeräter, Operatioun vun Kontroll System Software, an Echec Analyse an Ënnerhalt vun LED Display System a Peripherie Equipement.
  • Eechung — Eisen ausgebilten Ingenieur ass zu Ärem Service mat Kalibrierungssoftware (op Käschten).
  • Benotzerdefinéiert Service — Mir bidden eng Vielfalt vun Optiounen a Gréisst a Spezifizéierung vum LED Display. Zousätzlech, mir si gewëllt mat Clienten ze schaffen hir personaliséiert Produit Léisungen ze bauen, dorënner Produit Auswiel oder neien Design, System Léisungen, strukturell Design, no-Ofsaz Service, etc.
  • Dokumentatioun –Installatioun an Ënnerhalt Handbuch;LED Display System Connection Diagram;Software Leedung.