Na-verkope diens

Voor en na diens vir ons groot led video muur panele

Ons belowe om besighede te voorsien, kliënte, en belanghebbendes met vriendelik en hoflik, tydig en responsief, akkuraat en konsekwent, toeganklik en gerieflik, en eerlike en deursigtige dienste.

• Telefoon — 24-uur telefoondiens is beskikbaar vir kliënte. Los asseblief vir ons jou kontakinligting en gedetailleerde inligting oor mislukking(wys asseblief die mislukking in foto's as moontlik as wat jy kan) wanneer jy ons kontak.
  • Intydse kommunikasie — Ons diensspan kan dienste via Skype aanbied, E-pos, MSN, byvoorbeeld, stuur videolêers van sagteware-operasie of grafiese kaartopstelling om te wys hoe om te werk
    Indien nodig, ons diensspan kan die kliënt se rekenaar op afstand bestuur deur Team Viewer om sagteware vir kliënte te installeer en op te stel en om die foute van stelselsagteware te verwyder .
  • Post — Stuur die mislukte komponente onder waarborg terug na ons, en ons sal die herstelde so gou as wat ons kan aan jou terugbesorg.
  • Op perseel — Ingenieur kan aangewys word om diens op die perseel aan te bied volgens u vereistes.

Diensbesonderhede

• Herstel en onderhoud — Ons sal verantwoordelik wees vir die herstel van enige defekte onderdele onder waarborg en die terugbesorging van die herstelde aan die kliënt. Ons verskaf ook gratis bykomstighede soos kragtoevoer, modules en skandeer kaart om instandhouding te vergemaklik.
  • Adviesdiens of konsultasie — Tegniese advies vir LED-skerm werking en instandhouding.
  • Tegniese opleiding — Lei die kliënt se personeel oor die installering en ingebruikneming van LED-skerm en randapparatuur, werking van beheerstelselsagteware, en mislukkingsanalise en instandhouding van LED-vertoonstelsel en periferietoerusting.
  • Kalibrasie — Ons opgeleide ingenieur is tot jou diens met kalibrasie sagteware (teen koste).
  • Pasgemaakte diens — Ons bied 'n verskeidenheid opsies in grootte en spesifikasie van LED-skerm. Daarby, ons is bereid om met kliënte te werk om hul pasgemaakte produkoplossings te bou, insluitend produkkeuse of nuwe ontwerp, stelsel oplossings, strukturele ontwerp, na-verkope diens, ens.
  • Dokumentasie –Installasie- en Onderhoudshandleiding;LED-skermstelselverbindingsdiagram;Sagteware leiding.