Kundeservice

Før og etter service for våre store LED-videoveggpaneler

Vi lover å gi bedrifter, kunder, og interessenter med vennlig og høflig, rettidig og responsiv, nøyaktig og konsekvent, tilgjengelig og praktisk, og sannferdige og transparente tjenester.

• Telefon — 24-timetelefontjeneste er tilgjengelig for kunder. Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din og detaljert feilinformasjon(vis feilen i bilder så mulig som mulig) når du kontakter oss.
  • Sanntidskommunikasjon — Vårt serviceteam kan tilby tjenester via Skype, E-post, MSN, for eksempel, sending av videofiler med programvaredrift eller grafikkortoppsett for å vise hvordan man betjener
    Hvis nødvendig, serviceteamet vårt kan fjernstyre kundens datamaskin gjennom Team Viewer for å installere og sette opp programvare for kunder og for å fjerne feilene i systemprogramvaren .
  • Post — Send tilbake de defekte komponentene under garantien til oss, og vi vil returnere de reparerte til deg så snart vi kan.
  • På stedet — Ingeniør kan bli tildelt for å tilby service på stedet etter dine behov.

Tjenestedetaljer

• Reparasjon og vedlikehold — Vi vil være ansvarlige for å reparere eventuelle defekte deler under garantien og returnere de reparerte til kunden. Vi tilbyr også noe gratis tilbehør som strømforsyning, moduler og skannekort for å lette vedlikeholdet.
  • Rådgivningstjeneste eller rådgivning — Tekniske råd for drift og vedlikehold av LED-skjermer.
  • Teknisk trening — Veiledning av kundens ansatte ved installasjon og igangkjøring av LED-skjerm og periferutstyr, drift av programvare for kontrollsystem, og feilanalyse og vedlikehold av LED-skjermsystem og periferiutstyr.
  • Kalibrering — Vår utdannede ingeniør står til tjeneste med kalibreringsprogramvare (til kostpris).
  • Tilpasset service — Vi tilbyr en rekke alternativer i størrelse og spesifikasjon av LED-skjerm. I tillegg, vi er villige til å samarbeide med kunder for å bygge deres tilpassede produktløsninger, inkludert produktvalg eller nytt design, systemløsninger, strukturell design, kundeservice, etc.
  • Dokumentasjon –Installasjons- og vedlikeholdsmanual;Tilkoblingsdiagram for LED-skjermsystem;Programvareveiledning.