Разни видови на транспарентен LED дисплеј, изнајмување предводено од wallид и танцување на подот предводено од тестирање под возраста

Разни видови на транспарентен LED дисплеј, изнајмување предводено од wallид и под за танцување пред породување .

 

Како што доаѓа годината во Кина, лунарната година, ги засилуваме напорите за зголемување на производството.

креативен, про transparentирен LED дисплеј, дисплеи за изнајмување во затворени простории и на отворено, интерактивните екрани предводени од подот се во целосна продукција.

Сите наши водени екрани бараат барем 48 часови тестирање на возраста пред да бидат спакувани.

И сите наши водени видео wallsидови ги имаат 3-5 години гаранција.

× Whatsapp