Monthly Archives: August 2022

Нашиот P3.91 LED видео ѕид е инсталиран во YZ салата со неверојатни перформанси.

фаза предводена екран фабрика (1)

Ова P3.91 LED дисплеј екранот е 18м2, со 500*500 лед панели, вклучувајќи ги и картичките за примање на Нова и пакетите со флајкејс.

Подолу се некои од сликите за референца

Истиот е вклучен со приемна картичка и потребните кабли. Времето на производство со тестот за стареење е 16 работни денови.
Карактеристики:
– Ултра висока дефиниција-56.636 пиксели/кв.м;
– Кабинет од алуминиум за кастинг, беспрекорна врска;
– Лесни, лесно поставување и рушење;
– Богати бои и одличен сооднос на контраст;
– Извонредна униформност на боите и големи агли на гледање;
– Ниска потрошувачка на енергија и долг животен век;
– Поддржува технологија за калибрација на LED светилките;
– Одлична дисипација на топлина на ПХБ плочата;
– Оценка за заштита IP43 за добро издржување на прашина, влага, статични, итн;
– Осветленоста може рачно да се прилагоди со софтвер или автоматски да се контролира со сензорска картичка;
– Поддржани системи за контрола: Линс, Новастар, Светлина во боја, Mooncell, итн.
WhatsApp нас